Maison La Bohème :: Vakantiewoning in Heure vlakbij Durbuy – Domaine des Quatre Tilleuls

Welcome to Rustic!

Maison La Bohème :: Vakantiewoning in Heure vlakbij Durbuy – Domaine des Quatre Tilleuls

Fun & Trott Offroad E-step

Onlangs beleefden we, samen met enkele vrienden, een waanzinnig avontuur aan het stuur van een offroad e-step. Na een snelle rondvraag bij onze buren en een korte zoektocht op het internet, kwamen we al al snel uit bij de firma Fun & Trott in Heure. Of je nu op zoek bent naar een korte verkenningstocht of een meer uitdagende sportieve rit, Fun & Trott heeft verschillende pakketten die aan al je avontuurlijke verlangens voldoen. Voor ons was de keuze simpel: we lieten de e-steps direct naar ons vakantiehuis Maison La Bohème brengen, waar ons avontuur onmiddellijk van start kon gaan. Na een korte introductie en een verkenningsrondje door het vakantiepark waren we klaar om de ‘wilde’ natuur in te trekken.

Pure sensatie

Dankzij de regenval van de voorafgaande dagen lagen er heel wat plassen en waren de (bos)paden bedekt met een glibberige laag modder. Ideale omstandigheden om extra te genieten van ons offroad avontuur. Pure fun… een mix van adrenaline, snelheid en behendigheid maar ook veel verwondering en vooral bewondering wanneer we na de kronkelende paden door prachtige bossen plots adembenemende vergezichten en lokale bezienswaardigheden voorgeschoteld kregen.

Kies je eigen uitdaging

Voor onze eerste kennismaking met de offroad e-steps kozen wij voor de sportieve begeleide tocht van twee uur. Hierbij lag de focus op vooral op uitdagende bochtige (bos)paden met flink wat hoogteverschillen. Ben je niet zo’n held in het besturen van een tweewieler dan is de ontdekkingsrit van één uur wellicht een betere keuze. Deze gaat vooral over paden toegankelijk voor beginners.

De gids, tevens eigenaar van Fun & Trott, was een uiterst vriendelijke man en gepassioneerd mountainbiker. Hij kende de streek als zijn eigen achtertuin en bracht ons op plaatsen waar we anders nooit zouden komen. Hij stond altijd klaar om vragen te beantwoorden en was bereid om een extra stop te maken voor een verfrissend drankje of om van het uitzicht te genieten.

Plan je eigen offroad avontuur met de e-steps van Fun & Trott

Onze ervaring was zo fantastisch dat we het ten zeerste aanbevelen aan al onze gasten. Weer of geen weer, deze activiteit is altijd een succes.

Bezoek de website van Fun & Trott voor meer informatie en boek vandaag nog jouw vakantie bij Maison La Bohème. Vergeet niet om ook contact op te nemen met Fun & Trott om je offroad e-step avontuur nu al in te plannen en je vakantie nog specialer te maken!

Oh ja… handig om weten: handschoenen, stevige schoenen en kledij die vuil mogen zijn is geen overbodige luxe.

Contact

Fun & Trott
Rue du Thier
5377 Heure
0497-63 57 54


Onze beoordeling

Beoordeling: 5 uit 5.

Wil je nog meer ontdekken in de omgeving van vakantiehuis Maison La Bohème?
Bekijk dan zeker ook alle andere tips op onze website.

Reacties zijn gesloten.