Maison La Bohème :: Vakantiewoning in Heure vlakbij Durbuy – Domaine des Quatre Tilleuls

Welcome to Rustic!

Maison La Bohème :: Vakantiewoning in Heure vlakbij Durbuy – Domaine des Quatre Tilleuls

Fast Tag Adventure Valley Durbuy

Het weer in België is nooit te voorspellen. Je hoopt uiteraard steeds op droog weer en een klein beetje regen weerhoudt niemand van een mooie wandeling in de bossen van Heure, maar soms zijn er van die dagen dat het niet stopt met regenen. En wat dan?

Wel, maak dan even kennis met de Fast Tag van Adventure Valley Durbuy. Een unieke activiteit voor jong en oud waar strategie, durf en behendigheid hand in hand gaan. Moeilijk? Neen… maar wel heel veel FUN!

Wat is Fast Tag?

Dit unieke spel wordt gespeeld in de indoor actietempel van Adventure Valley Durbuy met een oppervlakte van meer dan 1000 vierkante en een hoogte van 7 meter.

Fast Tag wordt gespeeld in 3 verschillende spelarena’s waar spelers punten verzamelen door het vinden en aanraken van de speciale verlichte ‘tags’ die er verborgen zijn. De op die manier verzamelde punten worden tijdens het spel op speciale polsbandjes opgeteld, wat het extra spannend maakt. Een groot scherm toont op elk moment uw score.

Strategie en mentale vaardigheden

In spelarena 1 zijn strategie en mentale vaardigheden erg belangrijk omdat de tags verstopt zijn in puzzels. Zone 2 vergt wat meer conditie en durf en zone 3 biedt eerder ludieke obstakels zoals een ballenbad of een glazen doolhof. Fast Tag is een unieke ervaring geschikt voor jong en oud!!

Praktisch

Fast Tag kan je ter plaatste boeken, maar je kan ook vooraf online reserveren op de website van Adventure Valley Durbuy. Eén spelletje Fast Tag duurt volgens de website 60 minuten, maar wij hadden het gevoel dat het allemaal wat sneller voorbij was. Wil je echt alles uit je dag halen, combineer dan de Fast Tag met één van de passen die worden aangeboden. Het bespaart u wel wat centen.

Ligging

Adventure Valley Durbuy (Parking 2)
Rue du Gibet 1
6940 Durbuy


Onze beoordeling

Beoordeling: 5 uit 5.

Wil je nog meer ontdekken in de omgeving van vakantiehuis Maison La Bohème?
Bekijk dan zeker ook alle andere tips op onze website.

Reacties zijn gesloten.