Maison La Bohème :: Vakantiewoning in Heure vlakbij Durbuy – Domaine des Quatre Tilleuls

Welcome to Rustic!

Maison La Bohème :: Vakantiewoning in Heure vlakbij Durbuy – Domaine des Quatre Tilleuls

Wildtrails Adventure in Jupille

Wildtrails Adventure in Jupille

Het hoeft niet altijd Adventure Valley Durbuy te zijn? Maar wat dan wel? Wel… probeer dan even Wildtrails Adventure in Jupille.

Sinds 1994 is Wildtrails een outdoor bedrijf dat beschikt over een eigen unieke site langs de Ourthe in het dorpje Jupille. Op die site organiseren zij verschillende activiteiten voor zowel bedrijven als particulieren.

Spectaculaire activiteiten

Uniek in zijn soort en adembenemend mooi is de ‘Wildtrails Adventure’ activiteit in Jupille. Je kan er kiezen voor een halve of een volledige dag spectaculaire activiteiten. Op touwen over de Ourthe, de rotsen beklimmen met behulp van ladders en dan terug afdalen over het water via de deahtride. Nog niet genoeg? Probeer dan misschien ook even de pamperpaal. Da’s pas durven! Bekijk zeker even het volledige programma van Wildtrails Adventure op hun website.

Maar er is zeker en vast meer bij Wildtrails. Naast de adventure activiteit heb je ook lasergamer, archery tag, e-mountainbikes, rafting, kayak, speleologie, gps dropping, gps wandeling en nog zoveel meer. Het volledige aanbod van Wildtrails is steeds terug te vinden op hun website.

Als je van een actieve vakantie houdt, zit je zeker goed bij Wildtrails… en dat op amper 30 minuten rijden van vakantiehuis Maison La Bohème.

Ligging

Wildtrails Basecamp
Rue du Moulin 30
6987 Jupille-sur-Ourthe (Rendeux)


Onze beoordeling

Beoordeling: 5 uit 5.

Wil je nog meer ontdekken in de omgeving van vakantiehuis Maison La Bohème?
Bekijk dan zeker ook alle andere tips op onze website.

Reacties zijn gesloten.