Maison La Bohème :: Vakantiewoning in Heure vlakbij Durbuy – Domaine des Quatre Tilleuls

Welcome to Rustic!

Maison La Bohème :: Vakantiewoning in Heure vlakbij Durbuy – Domaine des Quatre Tilleuls

Groene trail van Somme-Leuze

Heure-en-Famenne dorp

Het parcours van de groene trail van Somme-Leuze loopt door de wondermooie omgeving van het dorp Heure, tussen plattelandswegen en bospaden. Deze route is ongeveer 6 kilometer lang en gaat voor 65% over onverharde wegen.

Voor zowel jong als minder jong

De wandeling geschikt voor jong en iets minder jong combineert de charme van het dorpje Heure met de adembenemende vergezichten boven op de helling en de hier en daar wel stijle klim tussen de bomen van Bois d’Heure.

Sentiers d’Art

Een deel van de route loopt samen met Sentiers d’art… een nieuw, aantrekkelijk en uniek wandelpad in Wallonië, dat zich uitstrekt over 141 km in de Condroz-Famenne (Assesse, Ciney, Gesves, Hamois, Havelange, Ohey, Somme-Leuze) en wordt onderbroken meer dan 54 kunstwerken in de natuur. In Bois d’Heure kan je een kijkje nemen in de ‘L’artbri Cubique’, een artistieke schuilplaats die de stam van een prachtige boom omhult en beschermt. 

Het vertrek van de groene trail van Somme-Leuze bevindt zich aan het Syndicat d’initiative de Somme-Leuze, Rue de l’Église 4 te Heure, maar wie in Vakantiehuis Maison La Bohème verblijft kan eigenlijk vertrekken vanuit Chemin des Quatres Tilleuls waar het kunstwerk ‘Chemin des 4 Lunes’ van het kunstenaarsduo Thibaut Rijs en Xavier Rijs te zien is.

Een prachtige wandeling vlakbij de vakantiewoning, ideaal voor gezinnen en families. Helaas zijn niet alle paden zijn geschikt voor een kinderwagen.

Heb je zin in nog meer wandelingen? Probeer ook even de blauwe trail van Somme-Leuze.


Onze beoordeling

Beoordeling: 4.5 uit 5.

Wil je nog meer ontdekken in de omgeving van vakantiehuis Maison La Bohème?
Bekijk dan zeker ook alle andere tips op onze website.

Reacties zijn gesloten.