Maison La Bohème :: Vakantiewoning in Heure vlakbij Durbuy – Domaine des Quatre Tilleuls

Welcome to Rustic!

Maison La Bohème :: Vakantiewoning in Heure vlakbij Durbuy – Domaine des Quatre Tilleuls

Save the world escape room

De wereld redden op een regenachtige dag? Het kan bij Adventure Valley in Durbuy in de ‘Save the world’ escape room.

Na de examenperiode keken we uit naar een weekendje in vakantiehuis Maison La Bohème. Helaas… het weer viel wat tegen. Een beetje regen af en toe houdt niemand tegen om een mooie wandeling of fietsttocht te maken, maar deze keer viel het met bakken uit de lucht. Maison La Bohème is uiteraard super gezellig en van alle comfort voorzien, maar een gans weekend binnen zitten… no way! Na een snelle blik op de website van Adventure Valley Durbuy was het beslist: “Wij gaan de wereld redden!”

Creativiteit en teamwork

Op amper 15 minuten rijden van de vakantiewoning ligt één van de grootste avonturenparken van België met verschillende indoor en outdoor activiteiten. Wij kozen voor één van de 7 verschillende escape rooms. Het was een heel leuke en uitdagende activiteit met de familie. 60 minuten kregen we om verschillende raadsels op te lossen en samen met Boris de wereld te redden van één of ander virus. Samenwerken, creativiteit, teamwork en logisch nadenken brengt je al heel ver in dit spel… én een zaklampje misschien, want de zolderkamer van Boris de scheikundige was behoorlijk donker.

En zeer leuke activiteit voor jong en oud die smaakt naar meer. En dat kan, want er wachten ons nog 6 andere thema’s. Eén ding kunnen we al zeggen… de wereld is alvast gered.

Waar voor je geld?

We hebben als familie zeker en vast van deze activiteit genoten, maar prijs/kwaliteit kan dit toch stukken beter.  De ‘Save the world’ escape room was leuk en uitdagend maar verouderd, ontvangst en begeleiding was vriendelijk maar de Nederlandse taal bleek toch een probleem. Blijkbaar hadden we de oplossing gevonden, maar het heeft ongeveer 5 minuten geduurd vooraleer we daar zelf achter kwamen. Toch een beetje een anticlimax.


Onze beoordeling

Beoordeling: 3 uit 5.

Wil je nog meer ontdekken in de omgeving van vakantiehuis Maison La Bohème?
Bekijk dan zeker ook alle andere tips op onze website.

Reacties zijn gesloten.