Maison La Bohème :: Vakantiewoning in Heure vlakbij Durbuy – Domaine des Quatre Tilleuls

Welcome to Rustic!

Maison La Bohème :: Vakantiewoning in Heure vlakbij Durbuy – Domaine des Quatre Tilleuls

Le 7 by Juliette

Le 7 by Juliette | Menukaart

Vanuit vakantiehuis Maison La Bohème is het amper 15 minuten rijden met de auto naar Durbuy. Een bezoekje aan Durbuy is dan ook een ‘must’ tijdens je verblijf. Het blijkbaar kleinste stadje ter wereld ligt aan de rivier de Ourthe en is gelegen in drie geografische streken: de Ardennen, de Condroz en de Famenne. Onder de toeristen is het stadje vooral gekend voor zijn smalle straatjes, gezellige winkeltjes, uitstekende restaurants en vele leuke terrasjes…

Eén van onze favoriete adresjes in Durbuy is ‘Le 7 by Juliette’ en dat het hele jaar door. Een sfeervol en verwarmd terras waar je vriendelijk ontvangen wordt. Meestal loungemuziek, gezellige sfeer, vlotte en vriendelijke bediening. De ideale locatie om te genieten van een biertje, frisdrank of cocktail in combinatie met koude of warme hapjes. De eetkaart zelf hebben wij nog niet geprobeerd maar Durbuy heeft meer dan genoeg eetgelegenheden die vermoedelijk beter geschikt zijn voor een heerlijk avondmaal, al dan niet bij kaarslicht. 

Meer info over ‘Le 7 by Juliette‘ vind je steeds op hun website.


Onze beoordeling

Beoordeling: 4 uit 5.

Wil je nog meer ontdekken in de omgeving van vakantiehuis Maison La Bohème?
Bekijk dan zeker ook alle andere tips op onze website.

Reacties zijn gesloten.